Print

2 i 3 d'octubre

Fòrum d’Educació Ambiental.cat
“Educació per a la sostenibilitat”

Palau Robert i a l’Aula Ambiental Bosc Turull, Barcelona

Des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental s’organitza aquesta vuitena edició del Fòrum d’Educació Ambiental, amb l’objectiu de seguir reflexionant sobre el futur de l’educació ambiental i marcar-nos nous reptes.
Aquest any sota el títol “Educació per a la sostenibilitat” volem aprofundir sobre el paper de l’educació ambiental vist des de diferents perspectives i amb la biodiversitat com a eix transversal.
El Fòrum donarà continuïtat al conjunt d’activitats que es realitzaran a Barcelona amb motiu de les Jornades PAN-Europees d’educació ambiental els dies 1 i 2 d’octubre de 2015.
Aprofitant la commemoració dels 30 anys de l’entitat també hi haurà espai dins del Fòrum per celebrar tots plegats la trajectòria de l’entitat i la feina que a diari realitzeu tots i totes com educadors ambientals. Per aquest motiu esperem comptar amb la vostra assistència.

Ja podeu fer la vostra inscripció i consultar el programa.

Organitza: SCEA
Amb el suport de: Obra Social “la Caixa”, Generalitat de Catalunya – Departament de Territori i Sostenibilitat i Ajuntament de Barcelona
Més informació: www.scea.cat